torsdag 29 november 2012

Julkort

Har man en blogg för scrapp, så ska man kanske lägga upp nått kort eller så, passar ju bra med julkort den här tiden på året.
 
  
 Har försökt att göra julkort i olika färger, här är det blå. Har inte färglagt stämplar så länge men skam den som ger sig ;) Papperna vet jag faktiskt inte vart dom kommer från, har inte så stor koll på namn och så, huvudsaken är att jag tycker om dom.


 Har färglagt både Tilda och renen ,från vildastamps (älskar verkligen deras stämplar önskar att man hade haft många fler) med promakers och har väl börjat få ordning på det men det är mycket svårare än man tror, men det är väl bara att träna vidare.


Även blommorna ska ju vara blå, tog några blå och några vita och hade på lite silver glitter, blev verkligen snyggt. Önskar bara att man hade en bättre kamera så att kortet kommer till sin rätt.

Ja ja nu har man kommit igång i alla fall, och till och med fått in bilder här på bloggen, lovar att det trodde nog inte sonen att morsan hans skulle fixa alldeles själv. Lite stolt får man väl vara ;)

1 kommentar:

  1. Your creation is beautiful.
    Thanks for joining lovely Hanglar or Sweet magnolia

    Hugs Ineke

    SvaraRadera